foto

Allan A. Buckhantz

  • nar. 3.1.1923
    USA
  • zem. 10.10.2011 (88 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1979 Portrét opravdového muže
1963 Die erste Lehre (TV film)
Tote zahlen keine Steuern (TV film)
1962 Nie hab ich nie gesagt (TV film)
Willy (TV film)
1952 The Jerry Fielding Show

TV seriály

1965 Intercontinental-Express (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1962 Willy (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1962 Willy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace