foto

Joo-young Kim

  • nar. 13.10.1952 (67 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Soongeumui ddang (TV seriál)
2013 Jalkiun ttal hana (TV seriál)
Kalgwa kkot (TV seriál)
2012 Mooshin (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
Sinkisaengdyeon (TV seriál)
2010 Bimil gibang angsimjeong (TV seriál)
Geunchogowang (TV seriál)
Saranghagil jalhaesseo (TV seriál)
2007 Hello! Miss (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1996 Yongui nunmul (TV seriál)
조광조 (TV seriál)
1994 Dojeon (TV seriál)
1992 질투 (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)
1988 Hanjungnok (TV seriál)
Inhyeon wanghu (TV seriál)
1987 Saranggwa yamang (TV seriál)
1985 Imjin waeran (TV seriál)
1983 Chudonggung mama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky