foto

Suk-woo Kang

  • nar. 1.10.1957 (63 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Pianoga itneun gyeoul
1992 Geoleoseo haneulgaji
1990 Jayu buin
1987 Du yeojaui jib

TV seriály

2019 Yeoreuma Butakhae (TV seriál)
2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
2014 Gibun joheunnal (TV seriál)
2013 Saranghaeseo namjoona (TV seriál)
2012 Uriga gyeolhonhal soo iteulkka (TV seriál)
2011 Boobookeulrinik saranggwa jeonjaeng sijeun 2 (TV seriál)
2010 Useora donghaeya (TV seriál)
2009 Geudae, useoyo (TV seriál)
2008 Neoneun nae unmyeong (TV seriál)
2007 Geudaeui punggyeong (TV seriál)
2006 Yeolahob soonjeong (TV seriál)
2005 Banolrim 2 (TV seriál)
Weding (TV seriál)
2004 Sarangeul halkeoya (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Banolrim 1 (TV seriál)
Naneun ihonhaji anneunda (TV seriál)
2002 Gobaek (TV seriál)
2001 Eojjeomyeon joha (TV seriál)
Hwaryeohan shijeol (TV seriál)
2000 Ahjumma (TV seriál)
Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)
1999 Hakgyo (TV seriál)
1998 내일을 향해 쏴라 (TV seriál)
1996 Aising (TV seriál)
1991 Wang do (TV seriál)
1988 Inhyeon wanghu (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 아빠를 부탁해 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky