foto

Yeong-mok Son

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Dodooknom, dodooknim (TV seriál)
2015 Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
2012 Meiqwin (TV seriál)
2010 Peurejidenteu (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
2005 Baramkkot (TV seriál)
2000 Cheondungsori (TV seriál)
1998 Cheonsaui kiseu (TV seriál)
1997 Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
1996 Meonameon nara (TV seriál)
1994 Majimak seungboo (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky