foto

Hyun-soo Shin

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Geunchogowang (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Soongeumui ddang (TV seriál)
2012 Sanneomeo namchoneneun sijeun2 (TV seriál)
2011 Bbibbiga woollinda (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2006 Sunoki (TV seriál)
2005 고향역 (TV seriál)
2004 Geudaeneun byul (TV seriál)
2003 Jjilrekkot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky