foto

Chul-ho Park

  • nar. 22.4.1960 (60 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Kati sallaeyo (TV seriál)
리틀맘 스캔들 (TV seriál)
2017 Nae namjaeui bimil (TV seriál)
2016 Yeojaeui bimil (TV seriál)
2015 Gajokeul jikyeora (TV seriál)
Jingbirok (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Beulein (TV seriál)
2010 Geunchogowang (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Eonniui pyegyeong (TV seriál)
2008 Liteulmam seukaendeul (TV seriál)
2007 Sanneomeo namchoneneun sijeun1 (TV seriál)
2006 Seoul 1945 (TV seriál)
2005 고향역 (TV seriál)
2003 Mooinshidae (TV seriál)
2002 Cheomseongdaeui dal (TV seriál)
Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
2001 Dongyang geukjang (TV seriál)
Myeongseonghwanghu (TV seriál)
Saeumma (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1998 Wanggwa bi (TV seriál)
1997 Yongmangui bada (TV seriál)
1994 Ttalbujatjip (TV seriál)

Dokumentární

2004 Myeongdong baekjak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky