foto

Kap-sook Seo

  • nar. 19.7.1961 (58 let)
    Tegu, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amelika taun
2017 Ojangguneui baltob

TV seriály

2015 Saranghaneun Eundongah (TV seriál)
2013 Doo yeojaui bang (TV seriál)
2009 Janghwahongryeon (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Byeolsoongeom sijeun 2 (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
1999 Hakgyo (TV seriál)
Hakgyo 2 (TV seriál)
1998 Sunsu (TV seriál)
1997 Weding deureseu (TV seriál)
1995 Jang Nok-su (TV seriál)
1994 Keun eonni (TV seriál)
1992 Naeileun sarang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky