foto

Dae-yong Ahn

  • nar. 17.9.1948 (72 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Kalgwa kkot (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
2003 Hwangui yeoja (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1998 Maenbalui cheongchun (TV seriál)
Wanggwa bi (TV seriál)
1996 Yongui nunmul (TV seriál)
1995 Challanhan yeomyeong (TV seriál)
Jang Nok-su (TV seriál)
Seo gung (TV seriál)
1994 한명회 (TV seriál)
1991 Wang do (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky