foto

Eul-dong Kim

  • nar. 5.9.1945 (73 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Kimchi chiseu seumail (TV seriál)
Myeoneuri jeonseongsidae (TV seriál)
2006 Banolrim 3 (TV seriál)
1998 Yangmangui jeonseol (TV seriál)
1997 Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
1996 Saranghandamyeon (TV seriál)
1995 Seo gung (TV seriál)
Yeo (TV seriál)
1991 Baramkkoteun sideulji anneunda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace