foto

Juan Tamariz

  • nar. 18.10.1943 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Největší světová kouzla 1 (TV film)
1987 Maurové a křesťané

TV seriály

1997 La mandrágora (TV seriál)
1995 Sin ir más lejos (TV seriál)
1993 Encantada de la vida (TV seriál)
1990 Cajón desastre (TV seriál)
Querido cabaret (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1969 El espíritu

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 El espíritu

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2006 Hormiguero, El (TV pořad)
Nada x aquí (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
1989 Waku waku (TV pořad)
1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky