foto

Dong-yup Shin

  • nar. 17.1.1970 (51 let)
    Čečchon, provincie Severní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Big poreseuteu (TV seriál)
2015 Peurodyusa (TV seriál)
2012 Eungdaphara 1997 (TV seriál)
2011 Baempaieo aidol (TV seriál)
2007 Saranghandamyeon ideulcheoleom (TV seriál)
2004 Honjaga aniya (TV seriál)
1996 Namja ses yeoja ses (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Bulhuui myeonggok : jeonseoreul noraehada (TV pořad) - mod.
Jeonjijeok chamgyeon sijeom (TV pořad)
놀라운 토요일 (TV pořad)
인체탐험대 (TV pořad)
2017 모두의 연애 (TV pořad) - mod.
이론상 완벽한 남자 (TV pořad) - mod.
인생술집 (TV pořad)
2016 Miun uri saekki (TV pořad) - mod.
힙합의 민족 (TV pořad)
힙합의 민족 시즌 2 (TV pořad) - mod.
2013 Isip segi misonyeon (TV pořad)
마녀사냥 (TV pořad) - mod.
화신 - 마음을 지배하는 자 (TV pořad) - mod.
2011 김연아의 키스 & 크라이 (TV pořad) - mod.
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
2009 Kangsimjang (TV pořad) - mod.
유희열의 스케치북 (TV pořad)
2008 샴페인 (TV pořad) - mod.
2001 Haepitugedeo (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky