foto

Seung-ah Lee

  • nar. 1978
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Jeo haneuredo seulpeumi
2005 Příběh filmu
2002 Boss sangrokjakjeon
1997 Beibi seil

TV seriály

2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
2009 Naejoui yeowang (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Seodong-yo (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
2000 Sarangeun amuna hana (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace