foto

Gook Shin

  • nar. 14.12.1947 (71 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Haan, Han Gil Soo

TV seriály

2013 Guam Heojoon (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
Seodong-yo (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
2002 Yainsidae (TV seriál)
2001 Sangdo (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1984 Seoljungmae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace