foto

Dong-jik Jang

  • nar. 1.8.1968 (52 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Sarangi ohneyo (TV seriál)
2014 Sseurideizeu (TV seriál)
Teuraiaenggeul (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Poseidon (TV seriál)
2010 Kim Soo Ro (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
Cheonchootaehoo (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
Saranghagi joheunnal (TV seriál)
2006 Balchikhan yeojadeul (TV seriál)
2005 Geu yeoja (TV seriál)
Jangmitbit insaeng (TV seriál)
2004 Dugeundugeun change (TV seriál)
올드미스 다이어리 (TV seriál)
2003 Argon (TV seriál)
Mooinshidae (TV seriál)
2002 Eoleumkkot (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky