foto

Zoja Baranovska

  • nar. 6.12.1984 (34 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zradnyk
2014 Motylki (TV film)
2013 Plennica (TV film)
2011 Děd (TV film)

TV seriály

2019 Tainy (TV seriál)
2017 Nevypravni (TV seriál)
Protivostojanije (TV seriál)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2013 Motylki (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Únos (S01E06)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace