foto

Irina Zarja

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Vynohrad (TV film)
2017 Na kraju ljubvi (TV film)
2014 Tabletka ot sljoz (TV film)
2013 Sosedi po razvodu (TV film)
2012 Eto moja sobaka (TV film)
2011 Sročno išču muža (TV film)

TV seriály

2019 Referent (TV seriál)
2018 Drugaja ja (TV seriál)
Krov jangola (TV seriál)
Kto ty? (TV seriál)
Vsupereč doli (TV seriál)
2017 Blagije namerenija (TV seriál)
Druge žitťa Evi (TV seriál)
Nastupit rassvet (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
2014 Bratskije uzy (TV seriál)
Labirinty suďby (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
2011 Vesna v děkabre (TV seriál)
2010 Dom maljutki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky