foto

Kacumi Ono

  • nar. 21.1.1974 (45 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Gekijōban Yū Gi Ō: Chō yūgō! Toki o koeta kizuna

TV seriály

2019 Girly Air Force (TV seriál)
2018 Isekai izakaja: Koto Aitheria no izakaja nobu (TV seriál)
2017 Senki zeššó Symphogear AXZ (TV seriál)
2015 Senki zeššó Symphogear GX (TV seriál)
2014 Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
2013 Beast Saga (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear G (TV seriál)
2008 Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
2006 Hataraki Man (TV seriál)
2004 Legendz: Jomigaeru rjú'ó densecu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace