foto

BewhY

  • nar. 15.6.1993 (27 let)
    Inčchon, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Shyucheu (TV seriál)

Hudební videoklipy

2019 가라사대 (hudební videoklip)
나의 땅 (hudební videoklip)
찬란 (hudební videoklip)
초월 (hudební videoklip)
2017 너는 날 까야지 굳이 (hudební videoklip)
흔적 (hudební videoklip)
2016 Shalom (hudební videoklip)
2015 삼위 일체 (hudební videoklip)
시간은 계속된다 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 Peulleieo (TV pořad)
Syomi deo meoni sijeun 8 (TV pořad) - mod.
타겟 빌보드 킬빌 (TV pořad)
2018 Deo kol (TV pořad)
2016 Syomi deo meoni sijeun 5 (TV pořad)
2015 Syomi deo meoni sijeun 4 (TV pořad)
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)
2007 Radio seuta (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2019 가라사대 (hudební videoklip)
나의 땅 (hudební videoklip)
찬란 (hudební videoklip)
초월 (hudební videoklip)
2017 너는 날 까야지 굳이 (hudební videoklip)
흔적 (hudební videoklip)
2016 Shalom (hudební videoklip)
2015 삼위 일체 (hudební videoklip)
시간은 계속된다 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky