foto

Mine Eken

  • nar. 15.2.1935
    Nagasaki, Japonsko
  • zem. 6.2.2002 (66 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Otoko wa curai jo: Toradžiró wasurenagusa (TV film)
Rennjo monogatari
1997 Flanders no inu
1996 Lupin sansei: Twilight Gemini no himitsu (TV film)
1995 DNA2: Dokoka de nakušita aicu no aicu
1994 Key: The Metal Idol
Maps
1991 Ariel
1990 Kumo no jó ni, kaze no jó ni
Lupin sansei: Hemingway paper no nazo (TV film)
Onna senši Efe & Džira: Gude no monšó
1989 Sengoku kitan jótóden: Sóšúhen
1988 Ginga eijú densecu
1987 Bubblegum Crisis
Sengoku kitan jótóden
1986 Džúippiki no neko to ahódori
Laputa: Nebeský zámek
1983 Unico: Mahó no šima e
1979 Tondemo nezumi daikacujaku (TV film)
1974 Kikanša Jaemon: D51 no daibóken
1973 Golgo 13
1972 Kocour v botách na divokém západě
Panda a malá panda

TV seriály

1999 Aesop World (TV seriál)
1997 Čó mašin eijúden Wataru (TV seriál)
1995 Romeo no aoi sora (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
DNA2: Dokoka de nakušita aicu no aicu (TV seriál)
Mahódžin guruguru (TV seriál)
1992 Mikan enikki (TV seriál)
1990 Karasu tengu Kabuto (TV seriál)
1989 Kniha džunglí (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
1985 Jume no hoši no Button Nose (TV seriál)
1984 Kikókai Galient (TV seriál)
1983 Mijuki (TV seriál)
1981 Meiken Jolie (TV seriál)
1980 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1979 Sasurai no šódžo Nell (TV seriál)
1976 Haha o tazunete sanzenri (TV seriál)
1975 Arabian Nights: Sindbad no bóken (TV seriál)
La Seine no hoši (TV seriál)
1974 Alps no šódžo Heidi (TV seriál)
1973 Cutey Honey (TV seriál)
1971 Kamen Rider (TV seriál)
1969 Sazae-san (TV seriál)
1968 Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1965 Učú šónen Soran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace