foto

Kódži Makaino

  • nar. 26.1.1948 (71 let)
    Tojohaši, Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2011 Gekidžóban anime Nintama Rantaró: Nindžucu gakuen zenin šucudó! no dan
2001 Katakurike no kófuku
1996 Eiga Nintama Rantaró
Hamuko mairu!
Toire no Hanako-san
1990 Versailles no bara: Seimei aru kagiri aišite
1989 Moeru! Oní-san
1987 Bubblegum Crisis
1986 Mami, Emi, Pelsia: Adesugata mahō no sannin musume
1985 Mahō no tenshi Creamy Mami: Lovely Serenade
1984 Cream Lemon
Mahó no tenši Creamy Mami: Eien no Once More
Pro jakjú o džúbai tanošiku miru hóhó Part 2
Seito šokun!
The Audition
1983 Xabungle Graffiti
1982 Ohajó! Spank
1979 Ace o nerae!
1976 Ai to makoto: Kankecuhen
1975 Zoku: Ai to makoto

TV seriály

1993 Konpeki no kantai (TV seriál)
Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Jadamon (TV seriál)
1989 Končú monogatari minašigo Hutch (Heisei han) (TV seriál)
1988 Moeru! Onísan (TV seriál)
What`s Michael? (TV seriál)
1986 Mahó no Idol Pastel Jumi (TV seriál)
1984 Mahó no jósei Persia (TV seriál)
Čikkun takkun (TV seriál)
1983 Mahó no tenši Creamy Mami (TV seriál)
1982 Byl jednou jeden... vesmír (TV seriál)
Nekonečný vesmír (E26)
Zápas titánů (E25)
Velký počítač (E24)
další epizody (26)
Game Center Araši (TV seriál)
Sentó mecha Xabungle (TV seriál)
1981 Ohajó! Spank (TV seriál)
1979 Versailles no bara (TV seriál)
1978 Šin Ace o nerae! (TV seriál)
1974 Džun'ai sanga: Ai to makoto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace