foto

Igor Ščerbak

  • nar. 10.4.1956 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Match

TV seriály

2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Ljubimaja učitělnica (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
2015 Vůně zločinu (TV seriál)
Nemilosrdná spravedlnost (S02E02)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky