foto

Dimitri Logothetis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 Jiu Jitsu
2017 Kickboxer: Odplata
2014 Wings of the Dragon
2005 Anděl smrti
1996 Cheyenne
Nymfomanka
1994 Snímek na tělo
1990 Closer, The
1988 Masakr v Alzatrazu
1987 Pretty Smart

TV seriály

1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)

Dokumentární

1989 Šampióni boxu

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky