foto

Esther Amuser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Kupředu levá
2016 Bergfried (TV film)
Mlha v srpnu
2015 Trenker a Riefenstahlová (TV film)
2014 Inspektor Jury - Der Tote im Pub (TV film)
Monsoon Baby (TV film)
2012 Die Heimkehr (TV film)

TV seriály

2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace