foto

Rjúsuke Šiomi

  • nar. 29.8.1933
    Hokkaido, Japonsko
  • zem. 14.9.1983 (50 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Akage no Anne: Green Gables e no miči

TV seriály

1980 Muteki robo Trider G7 (TV seriál)
1979 Akage no Anne (TV seriál)
1978 Perrine monogatari (TV seriál)
1973 Robotto keiji (TV seriál)
1972 Umi no Triton (TV seriál)
1971 Lupin sansei (TV seriál)
1970 Ašita no Joe (TV seriál)
1968 Kjodžin no hoši (TV seriál)
Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)
1967 Ribbon no kiši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky