foto

Harry Bruntz

  • nar. 24.4.1948 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Rufer, der Wolf (TV film)
2003 Großglocknerliebe
Pumuckl und sein Zirkusabenteuer
2002 Froschkönig (TV film)
Liebe ohne Fahrschein (TV film)
2001 Geregelte Verhältnisse
2000 Geier im Reisrand (TV film)
1999 Frische Ware (TV film)
Gerade Weg, Der (TV film)
1998 Lychees weiß blau (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Feuer! (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Netz der Spinne (TV film)
1995 Geborgte Nest, Das
Über Kreuz (TV film)
1991 Leporella (TV film)

TV seriály

2009 Normal is des ned! (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
1999 Pumuckls Abenteuer (TV seriál)
1994 Herbert und Schnipsi (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2000 Welt der Tiere (TV seriál)
1998 Damaskus: Das christliche Erbe (TV film)
1997 Damaskus: Paradies auf Erden (TV film)
1996 Schauplätze der Weltkulturen: Stonehenge und die Megalithkulturen (TV film)
Teotihuacan
Tikal
1984 Zu Besuch bei Michael Ende (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky