foto

Alexandr Kutikov

  • nar. 13.4.1952 (67 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1989 Psy
1986 Načni snačala
Zával
1983 Rychlost
1981 Duše

TV seriály

1985 Obezjanki i grabitěli (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1986 Načni snačala
1981 Duše

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace