foto

Mira Lüders

  • nar. 6.3.1928
    Krappitz (Krapkowice, Polsko), Preußen, Německá říše
  • zem. 9.1.2010 (81 let)
    Cottbus, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Polizeiruf 110 - Im Alter von... (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Harmloser Anfang (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Der Ring mit dem blauen Saphir (TV film)
1969 Ihr letztes Rendezvous (TV film)

TV seriály

1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Feine Fäden (E108)
1979 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zur Feier des Tages (E66)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Meine Frau (E58)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1966 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Rosenkavalier (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky