foto

Yoo-mi Bae

  • nar. 2.5.1971 (49 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Sarangeun byutipul insaengeun wondeopul (TV seriál)
2018 Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
2013 Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2011 Banjjak banjjak bitnaneun (TV seriál)
2008 Nuguseyo? (TV seriál)
2006 Jinjja jinjja jyongahae (TV seriál)
2004 12 wolui yeoldaeya (TV seriál)
2003 Wepungdangdang neunyeo (TV seriál)
2002 Romangseu (TV seriál)
2000 Taeyangeun kadeukhi (TV seriál)
1999 Haepi toogedeo (TV seriál)
1998 Nae maeumeul ppaeteobwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky