foto

Ulrich Waldner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Parkplatz der Liebe (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
1980 Nicht verzagen, Trudchen fragen
Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Das Inserat (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
1967 Fahndung mit Musik (TV film)
1966 Briefe ohne Absender (TV film)
1964 Verflixte Bande (TV film)

TV seriály

1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Billig zu verkaufen (E121)
1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich werde dich nie verraten (E114)
1985 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verblendet (E101)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Alles auf einmal (E89)
1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Wette (E81)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Schwarze Kunst (E74)
1979 Ein offenes Haus (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Geschenkt ist geschenkt (E61)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Kurschatten (E57)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pračka (E50)
1972 Täter unbekannt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zwei Promille (E22)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1968 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Aus der Arbeit einer Schiedskommission (E11)
Strafsache Anker (E10)
1967 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Busliesel (E08)
1962 Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky