foto

Fred Unger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
1987 V kruhu (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Alptraum (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Holzwege (TV film)
1973 Tváře v pološeru (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
1964 Černý samet

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1962 Der graue Chevrolet (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Herr Ober!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky