foto

Henry S. Kesler

  • nar. 24.4.1907
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 15.5.1997 (90 let)
    Salt Lake City, Utah, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1956 Five Steps to Danger
1943 Three Russian Girls

TV seriály

1960 The Tall Man (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
1958 Target (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Harbormaster (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Dr. Christian (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)

Dokumentární

1953 Song of the Land

Producentská filmografie

Filmy

1956 Five Steps to Danger

TV seriály

1959 Lock Up (TV seriál)
1958 Target (TV seriál)
1956 West Point (TV seriál)

Dokumentární

1953 Song of the Land

Scenáristická filmografie

Filmy

1956 Five Steps to Danger

TV seriály

1953 Your Favorite Story (TV seriál)

Střihačská filmografie

Dokumentární

1953 Song of the Land

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky