foto

Ik-joon Lee

  • nar. 23.7.1990 (29 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Meonibaek
2017 Dolawayo busanhange
Kollisyeon
2014 18 : woorideului sungjang neuwareu
Manyeo
Yaganbihaeng
2013 Yeonaeui wondo

TV seriály

2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
2016 Goot waipeu (TV seriál)
2014 Bimilui moon (TV seriál)
Dakteo yibangin (TV seriál)
2013 Gamjabyul 2013QR3 (TV seriál)
Sagunbunho 113 (TV seriál)
Sebun gyeolhonhaneun yeoja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky