foto

Wook-cheol Oh

  • nar. 5.2.1959 (61 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Pong 2

TV seriály

2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Cheonhamoojeok ipyeonggang (TV seriál)
2008 Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2001 Gwiyeowun yeoin (TV seriál)
2000 Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)
1999 Goseuteu (TV seriál)
1998 Maenbalui cheongchun (TV seriál)
내일을 향해 쏴라 (TV seriál)
1997 Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
1996 Aising (TV seriál)
1994 Jonghap byeongwon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky