foto

Celal Belgil

  • nar. 1956
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Sen Kimsin
2005 Döngel Karhanesi
Pardon
1999 Herşey Çok Güzel Olacak
1993 Köhne Bizans Operası
1989 Arabesk
1985 Köse Dönücü

TV seriály

2013 Aşk Emek İster (TV seriál)
2004 3. Tür (TV seriál)
Avrupa Yakası (TV seriál)
2003 Bekarlar (TV seriál)
2002 Ekmek teknesi (TV seriál)
Yeter Anne (TV seriál)
2000 Delikanlı (TV seriál)
Karakolda Ayna Var (TV seriál)
1999 Hicran (TV seriál)
1998 Ruhsar (TV seriál)
1996 Başka İstanbul Yok (TV seriál)
Feride (TV seriál)
Sevda Kondu (TV seriál)
1991 Varsayalım İsmail (TV seriál)

Video kompilace

1990 Soyut Padişah (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky