foto

Şendoğan Öksüz

  • nar. 4.10.1971 (48 let)
    Pazar, Rize, Black Sea Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cin geçidi
2015 Fatih'in Fedaisi: Kara Murat
Kara Murat: Mora'nın Ateşi
2011 Bilinmeyen Yaşın Yorgunu
2008 Cennet
Cin Geçidi (TV film)
2006 Gitarcı
2005 Acı Günler (TV film)
2002 Abdülhamit düserken

TV seriály

2019 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (26)
2018 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (36)
2015 İnadına Aşk (TV seriál)
2012 Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV seriál)
Esir Şehrin Gözyaşları (TV seriál)
2011 Şüphe (TV seriál)
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV seriál)
2008 Aşk Yakar (TV seriál)
2007 Kavak Yelleri (TV seriál)
Vazgeç Gönlüm (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Tisíc a jedna noc (TV seriál)
İki Aile (TV seriál)
2005 Ölümüne Sevdalar (TV seriál)
Üç Kadın (TV seriál)
2003 Hayat Bilgisi (TV seriál)
Kurtlar vadisi (TV seriál)
2002 Aslı ile Kerem (TV seriál)
Beşik Kertmesi (TV seriál)
Efsane (TV seriál)
Yarım Elma (TV seriál)
2001 Dadı (TV seriál)
Huzursuzlar (TV seriál)
Yeditepe İstanbul (TV seriál)
2000 Evdeki Yabancı (TV seriál)
1999 Yılan Hikayesi (TV seriál)
1993 Son Söz Sevginin (TV seriál)

Dokumentární

2004 Sahildeki Güneş Bahçesi (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky