foto

Iwa Boman

  • nar. 23.11.1944 (75 let)
    Sundsvall, Västernorrlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Den störste
2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
Arne Dahl: Himmelsöga (TV film)
Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
2013 Láska a citróny
2006 Att göra en pudel
1995 Buljong
Älskar älskar inte
1992 Kejsarn av Portugallien (TV film)
1986 Bröderna Mozart
Morrhår & ärtor
1981 Sally och friheten
1980 Ett drömspel (TV film)
1976 Långt borta och nära
1973 Håll alla dörrar öppna

TV seriály

2020 Tunn is (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
2014 Piratskattens hemlighet (TV seriál)
2003 Belinder auktioner (TV seriál)
Originalen (E06)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
2000 Judith (TV seriál)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 Storstad (TV seriál)
1986 Prästkappan (TV seriál)

Dokumentární

1982 Mamma

Scenáristická filmografie

TV seriály

1999 Reuter & Skoog (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky