foto

Josef Bach

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Bez věcí nad věcí
2015 Chůvák
2014 Die Einsamkeit des Killers vor dem Schuss
2012 Animace na honěnou

TV seriály

2017 You Are Wanted (TV seriál)
Burning Man (S01E06)
Rollo (S01E05)
Noob (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2004 Tour de France aneb Peklo na kolech

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace