foto

Han-heon Jeong

  • nar. 25.5.1954 (66 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Joseon saengjongi (TV seriál)
2018 Nado eommaya (TV seriál)
Riteon (TV seriál)
리틀맘 스캔들 (TV seriál)
2015 Choegoeui yeonin (TV seriál)
Ddeotda! paemilri (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
2014 Woonmyungcheoreom neol saranghae (TV seriál)
2012 Deuramaui jewang (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
Jjakpae (TV seriál)
2010 Myeongga (TV seriál)
Wooteoyo eomma (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2008 Chunjane kyeongsanatnye (TV seriál)
Liteulmam seukaendeul (TV seriál)
2007 Hwangkeum shinbu (TV seriál)
Hyangdanjeon (TV seriál)
Kyeowulsae (TV seriál)
Saranghagi joheunnal (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Je5 konghwakuk (TV seriál)
Mai geol (TV seriál)
2004 Dan pat ppang (TV seriál)
1997 Sinderelra (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky