foto

Alexandr Golubev

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Krik tišiny (TV film)
2007 Belaja strela (TV film)

TV seriály

2017 Akvatorija (TV seriál)
Rusaloče ozero (E40)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Katafalk (S16E22)
2015 Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Boďaga (S14E07)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Volk v ovečejy škure (S13E28)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Boj bez pravil (S08E26)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Metod Frejda (S07E16)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Strannosti Alisy (S01E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky