foto

Karsten Meinich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Sportegn
2018 Harajuku
2017 Gutten er sulten
2014 Jedné noci v Oslu
2013 Å begrave en hund
2012 En Som deg

TV seriály

2018 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (12)
2017 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2015 Mladé a nadějné (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky