foto

Bertrand Servant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Agentura: I možné je nemožné (TV film)
2011 Accident de parcours (TV film)
2007 Coupable (TV film)
2006 Inconnue de la départementale (TV film)
Mučivá nejistota (TV film)
2005 Plněno na zámku (TV film)
2003 Les femmes savantes (TV film)
Retour à Locmaria (TV film)
2002 Chère fantôme (TV film)
1998 Les fourberies de Scapin (TV film)
Qui mange qui? (TV film)
1997 Filles du maître de chai, Les (TV film)
1996 Vice vertu et vice versa (TV film)
1994 George Sand, une femme libre (TV film)

TV seriály

2013 Mongeville (TV seriál)
2010 Co se stalo s Maud? (TV seriál)
2009 Famille d'accueil (TV seriál)
Fils de guerre (S08E02)
Demain peut-être... (S08E01)
2007 Famille d'accueil (TV seriál)
Fille de personne (S07E08)
Terre d'accueil (S07E07)
Qui sème le vent (S07E02)
další epizody (4)
2006 Famille d'accueil (TV seriál)
Malentendu (S06E01)
2004 Famille d'accueil (TV seriál)
Née sous X (S04E04)
2002 Famille d'accueil (TV seriál)
Mauvaise graine (S02E04)
Un de plus, un de moins (S02E03)
À 1000 mètres du bonheur (S02E01)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
Une mère à tout prix (S01E02)
Telle mère, telle fille (S01E01)
1999 Jean-Baptiste, homme de coeur (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Le trésor des Templiers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky