foto

Ilse Bastubbe

  • nar. 30.4.1935
    Stolp, Preußen, Německá říše
  • zem. 26.6.2010 (75 let)
    Potsdam, Brandenburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)
1990 Kleine Herr Friedemann, Der (TV film)
Pause für Wanzka (TV film)
Wie ein Vogel im Schwarm (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
Zum Teufel mit Harbolla
1988 Mensch, mein Papa...!
Polizeiruf 110 - Still wie die Nacht (TV film)
Rapunzel oder Der Zauber der Tränen (TV film)
Vater gesucht (TV film)
1987 Merkwürdiges Beispiel einer weiblichen Rache (TV film)
Sidonies Bilder (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
Traum vom Elch, Der
Wie die Alten sungen...
1985 Meine Frau Inge und meine Frau Schmidt
Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
Weiße Wolke Carolin
1984 Erscheinen Pflicht
Miluju Viktora (TV film)
1983 Wiesenpieper (TV film)
1982 Benno macht Geschichten (TV film)
Princ za sedmero moři
1981 Asta, můj andílek
1980 Früher Sommer
Jadup und Boel
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Geschenkt ist geschenkt (TV film)
Schmuggler von Rajgrod, Die
1978 Oh, diese Tante (TV film)
1972 Der Mörder sitzt im Wembley-Stadion (TV film)
1971 Karriere
Verwandte und Bekannte (TV film)
1970 Junge Frau von 1914 (TV film)
1969 Das siebente Jahr
Šéf přijde ve dvanáct
1967 Fahne von Kriwoj Rog, Die
Ohrfeige, Die (TV film)
1965 Denk bloß nicht ich heule
1963 Já a můj pes
1961 Die unbekannte Größe (TV film)
Flitterwochen ohne Ehemann (TV film)
Handvoll Noten, Eine
Liebe und der Co-Pilot, Die
1960 Das Stacheltier - Guter Rat ist billig
Die heute über 40 sind
Podezřelý je můj syn
1959 Beton (TV film)
Musterknaben
Natürlich die Nelli
Těžká zkouška
1958 Die Feststellung
Tilman Riemenschneider
1957 Polonia-Express (TV film)
1956 Lied über dem Tal
Thomas Müntzer
1955 52 týdnů je rok
Die gute alte Zeit
1954 Bez přístřeší
1953 Kleine und das große Glück, Das

TV seriály

1989 Johanna (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1984 Mensch, Oma! (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1967 Geheimcode B 13 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace