foto

Zinger

  • nar. 2.2.1990 (29 let)
    Uidžongbu, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Host

TV pořady

2011 Jugan aidol (TV pořad)
2009 출발 드림팀 (TV pořad)
2007 놀라운 대회 스타킹 (TV pořad)
2005 Syo! eumak jungsim (TV pořad)
2004 엠카운트다운 (TV pořad)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2014 I'm In Love (hudební videoklip)
2013 I Do I Do (hudební videoklip)
YooHoo (hudební videoklip)
2012 Poison (hudební videoklip)
So Much For Goodbye (hudební videoklip)
Talk That (hudební videoklip)
2011 별빛달빛 (hudební videoklip)
사랑은 (hudební videoklip)
샤이보이 (hudební videoklip)
2010 Madonna (hudební videoklip)
Magic (hudební videoklip)
2009 I Want You Back (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2014 I'm In Love (hudební videoklip)
2013 I Do I Do (hudební videoklip)
YooHoo (hudební videoklip)
2012 Poison (hudební videoklip)
So Much For Goodbye (hudební videoklip)
Talk That (hudební videoklip)
2011 별빛달빛 (hudební videoklip)
사랑은 (hudební videoklip)
샤이보이 (hudební videoklip)
2010 Madonna (hudební videoklip)
Magic (hudební videoklip)
2009 I Want You Back (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky