foto

Renate Bahn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
1986 Das Gesellenstück (TV film)
Velký talent (TV film)
Volejte policii 110 - Každý den je jiný (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
1984 Besuch am Sonntagmorgen (TV film)
1967 Geschichten jener Nacht

TV seriály

1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Hannes Scharf (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky