foto

In-taek Joon

  • nar. 18.6.1952 (66 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Sonyeon kamdok

TV seriály

2017 Mugunghwa kkoti piseossseubnida (TV seriál)
2016 Taeyangeui hooye (TV seriál)
Tumorou boi (TV seriál)
2015 Naeildo seungri (TV seriál)
2014 Watta! Jangbori (TV seriál)
2013 Jang Ok-jeong (TV seriál)
2012 Yooryung (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
Jeoljeong (TV seriál)
2010 Mindeulre gajok (TV seriál)
Reonning, goo (TV seriál)
2009 2009 Oein kudan (TV seriál)
Chanranhan yusan (TV seriál)
Dolahon Iljimae (TV seriál)
2008 Seupoteulaiteu (TV seriál)
2007 Pureun mulgogi (TV seriál)
2005 패션 70's (TV seriál)
2003 1%ui eomin keot (TV seriál)
Daejanggeum (TV seriál)
Damo (TV seriál)
1997 Uiga hyeongje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace