foto

Se-ho Jeong

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Nae insaengeui hwanggeumgi (TV seriál)
2007 Kyeowulsae (TV seriál)
사랑하는 사람아 (TV seriál)
2006 Boolkkotnoli (TV seriál)
2005 Sarang gongkam (TV seriál)
2002 Jeong (TV seriál)
2001 Ro peom (TV seriál)
2000 Kyeongchal teukgongdae (TV seriál)
1999 Cheongchunui deot (TV seriál)
1998 Hong Gil Dong (TV seriál)
1994 M (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky