foto

Pennant Roberts

  • nar. 15.12.1940
  • zem. 22.6.2010 (69 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Wycliffe a koloběh smrti ( (TV film)
1992 Doctor Who: Shada

TV seriály

1992 Crime Story (TV seriál)
1985 Albion Market (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1981 Tenko (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Ve veřejném zájmu (S02E05)
1977 The Mackinnons (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Oil Strike North (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 A Matter of Time
2005 Drama Connections (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace