foto

Roman Cheidze

  • nar. 17.7.1961 (58 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Pionerka Meri Pikford

TV seriály

2017 Krylja Pegasa (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2015 Naparnicy (TV seriál)
2014 Provokator (TV seriál)
2013 Lestnica v něbesa (TV seriál)
Serjoznyje otnošenija (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Universalnaja zaščita (E14)
Grač (TV seriál)
Kontakt (E01)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Znak istinnogo puti (TV seriál)
2011 Advokat (TV seriál)
Chozjain mira (S08E21)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Gluchar (TV seriál)
Žizň vzajmy (S02E44)
Ljudi i zveri (S02E43)
Potěrja potěr (S02E42)
další epizody (42)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (48)
2007 Sled (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Portret něizvestnogo (S01E02)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Minuta slavy (S02E21)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dolgaja noč mertveca (S03E02)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Mjortvyj sezon v agentstve "Glorija" (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky