foto

Marina Štoda

  • nar. 2.11.1982 (37 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Hollywood Darlings (TV seriál)
2014 Ment v zakoně (TV seriál)
Tranzit (S09E06)
2013 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Slučajnyj passažir (S06E14)
2010 Chimik (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (48)
Univer (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Ukraděnnaja krasota (S03E21)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky