foto

Sergej Ivoloci

  • nar. 15.9.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2009 Samyj lučšij film 2
2007 Sluha Jeho Veličenstva

TV seriály

2012 Moj kapitan (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
V těni trona (S02E08)
Expedicija (S02E01)
2010 Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Illjuzionist (S01E07)
Zver (S01E05)
Dělo ob otravlenii (S01E04)
další epizody (5)
2009 Gluchar (TV seriál)
Propasť (S02E01)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Gluchar (TV seriál)
Piromanija (S01E39)
Ošibka sledovatělja Agapova (S01E35)
Kolt (S01E30)
další epizody (17)
Čas Volkova (TV seriál)
Igrok (S02E12)
2007 Advokat (TV seriál)
Krovavyj sport (S04E06)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky